Cind Dumnezeu a creat lumea cu siguranta s-a gindit si la pacatele dulci de la care omul nu se va putea abtine. Si, hai sa fim seriosi, cine refuza un baton Mars sau Bounty?
Putine brand-uri de 'dulcegareli' mi-au captat atentia insa Bounty, cu siguranta pot spune ca e de departe una dintre favorite. Mai are importanta faptul ca e ambalata in albastru sau rosu ? Nu. Minunea de cocos invelita in ciocolata cu lapte sau amaruie a fost creata in 1951 si comercializata in Uk si Canada. Un neamt a venit si i-a dat forma finala inregistrind-o ca marca de sine statatoare dindu-i patina legala a Europei.
Au mai aparut si editii limitate cu arome de cirese sau mango insa... forget about it...Bounty e Bounty cu mijlocul alb si dulce de cocos invelit sanatos in ciocolata cu lapte atit de tentanta ca gust si aroma.
A)
3 cani nuca cocos deshidratata
200 gr lapte dulce condensat
1/2 - 3/4 cana zahar pudra
1 l-ta extract vanilie
1 l-ta coaja rasa de portocala (optional)
1 l-ta coaja rasa de portocala (optional)
B)
300 gr ciocolata cu lapte, topita
Combinati inredientele de la A si omogenizati bine compozitia. Formati bile sau 'chiftele' lunguiete din compozitie apoi le dati la frigider peste noapte. A doua zi 'inveliti-le' in B. Lasati-le pe un gratar ca sa se scurga surplusul de ciocolata si...cam atit.
Sau, daca vreti ceva mai simplu, rapid si la indemina tuturor ca accesibilitate a ingredientelor, aveti aici o reteta excelenta. Eu le-am incercat pe amindoua si nu pot spune ca am vreo preferinta, fiind perfecte asa cum sunt.
Sau, daca nu mai vreti sa asteptati tot acel timp de 'racire' al batoanelor, puteti pur si simplu sa le consumati 'la farfurioara' ca pe un desert de sine statator.
Sau, daca nu mai vreti sa asteptati tot acel timp de 'racire' al batoanelor, puteti pur si simplu sa le consumati 'la farfurioara' ca pe un desert de sine statator.
No comments:
Post a Comment
Please, feel free to let a message..