pot's law

E clar ca proprietatea asupra 'oalei' apartine in exclusivitate celor doi  care au pus umarul de la bun inceput la  construirea site-ului asta, adica Mala Teaha si A nice guy  (exceptie facind cazurile in care se mentioneaza altceva). Deasemenea, layout-ul site-ului si orice ilustratii si materiale incluse sunt protejate de dreptul de proprietate intelectuala.
Daca vreti sa incercati ceva, de pe site atunci purcedeti la a incerca. Lasati un mesaj in 'cartea de oaspeti' (ca asa e frumos) si , daca publicati rodul muncii voastre atunci specificati sursa de inspiratie (nu de alta dar, asa facem si noi, cum, asa face orice om cu bun simt.)
N-am vrea sa parem a fi 'pretentiosi' sau 'snobi' daca spunem ca, reproducerea sau distribuirea (ca sa nu mai vorbesc de publicarea) sub orice formă a  materialelor de pe  site, fără acordul nostru scris intra sub incidenta legii drepturilor de autor.( Proprietarii acestui site isi rezerva dreptul de a actiona în instanta orice contravine celor spune in primul aliniat).
Daca accesati 'oala lumii' o faceti pentru ca asa vreti si chiar nu ne asumam responsabilitatea pentru nici un prejudiciu pe care il puteti avea ca urmare a privitului in 'oala',  a  manipularii ei ,cit si  a ridicarii capacului.De asemenea, nu garantam ca tot ceea ce veti minca din cele ce sunt aici vor fi foarte in regula cu colecistul, stomacul si alta parte a corpului dvs. N-avem cum sa atentionam ca..'poate contine urme de alune, gluten, etc....' pentru ca ar fi absolut absurd si utopic. Responsabilitatea actului in sine va apartine, cum urmarile celor intimplate tin deja de jurisdictia sub care medicul dvs. actioneaza. 
Deci....sa auzim numa' de bine !