Variatiuni pe aceeasi tema: barbeque again






Postul de azi este dedicat celor care si-au adus contributia la dezvoltarea grill-ului , din timpuri pre-coloniale si pina azi. Acelor Arawak care l-au numit simplu barbacoa , lui E.G. Kingsfor, George Stephen, William G. Wepfer si Melton Lancaster, acelora care au facut din perioada Edo, printre altele si o extraordinara tehnologica era a ceramicii folosita pentru gatit, acelor indieni cu al lor tandoor, acelor romani care au folosit cuptorul de pamint la obtinerea bunatatilor care sa desfete simturile si limba, acelor japonezi care au ridicat hibachi la rangul de must be.


Ingrediente:
legume coapte pe grill (sau pe tigaia-grill); vezi aici 
felii de cas proaspat
dressing ...vezi aici...
frunze de busuioc


Feliile de cas se stropesc cu ulei de masline si se prajesc pe grill , pe ambele fete. Se stratifica alternindu-le cu legume coapte pe grill si frunze de busuioc. Se stropesc cu dressingul de salata.
Asta este varianta/variatiunea mea de 'sandwich' cu brinza, care tine bine la tavaleala numita 'dieta' si asta numai pentru ca nu simti nevoia de piine ca sa-l maninci .
Deci...incercati.









Post a Comment